#Persmededeling COVID-19

Omwille van de verdere stijging en strengere maatregelen uitgaande van de federale en lokale overheden, dienen ook wij ons evenement te annuleren voor dit jaar. 

Wij bleven geloven in een editie 2020, zolang de versoepelingen hun uitrol kenden. Door de zogenaamde tweede golf, werden deze versoepelingen, terecht, teruggeschroefd waardoor ons evenement plots te groot was om nog te organiseren. Ook kunnen we onmogelijk vragen van onze vele vrijwilligers om zich vrijwillig extra bloot te stellen aan de bijhorende risico's.
Gezien ook in Nederland de corona-cijfers in stijgende lijn gaan, en wij met onze rit en tussenstop een groot deel in Nederland doorbrengen, hebben wij onvoldoende garanties met weinig tot geen perspectief naar september toe....
Het lijkt ons dan ook wenselijk om nu reeds de knoop door te hakken, zodat we onze deelnemers - die net als ons enorm uitkeken naar deze editie -  geen valse hoop geven. 

Alle deelnemers die reeds ingeschreven zijn, zullen van ons een mail ontvangen met de nodige info aangaande de terugbetaling. 

Als bestuur betreuren we héél erg de beslissing die we moeten nemen, doch hopen vooral jullie in goede gezondheid terug te mogen zien!

Wij hopen dat iedereen gezond blijft, en kijken nu al uit naar de editie 2021, waar wij als bestuur met hetzelfde enthousiasme en gedrevenheid naartoe zullen werken. 

Het bestuur van vzw Start Your Engine